DOCUMENT Raportul MCV. Noaptea minții: PSD vrea să conteste Raportul la Curtea Europeană de Justiție deși CCR spune că deciziile MCV sunt OBLIGATORII!

DOCUMENT Raportul MCV. Noaptea minții: PSD vrea să conteste Raportul la Curtea Europeană de Justiție deși CCR spune că deciziile MCV sunt OBLIGATORII! Mișcare de ultim moment al liderilor PSD după cel mai dur raport MCV. PSD vrea să conteste la Curtea Europeană de Justiție raportul MCV, potrivit informațiilor obținute de Digi24.

Comisia Europeană (CE) a recomandat marţi României, în raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare, să suspende imediat punerea în aplicare a legilor justiţiei şi a ordonanţelor de urgenţă ulterioare şi să le revizuiască. Raportul a stârnit reacţii vehemente în coaliţia de guvernare, invocându-se o încălcare a ordinii constituţionale naţionale. În acest context, există deja voci în interiorul PSD, în frunte cu imbecila din fruntea Guvernului, care doresc atacarea raportului MCV la Curte de Justiţie a UE, au precizat surse din partid.

Raportul MCV pe 2018:

Liviu Dragnea își dorește ca raportul MCV să fie contestat de Guvern, iar această contestație să fie făcută de ministrul Justiției, Tudorel Toader. Liderul PSD a discutat despre contestarea raportului MCV și cu premierul României.

Până în acest moment, există două variante pentru această contestație: fie ministrul Justiției contestă raportul MCV, fie o face un secretar de stat din Ministerul de Externe care are în atribuțiile sale această relație cu Curtea Europeană de Justiție.

Recomandarile MCV sunt obligatorii. Este o decizie a CCR:


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!