Document. Sebastian Ghiță poate reveni în România, mandatul de arestare a fost revocat. Întrebat dacă intră în politică, Ghiță a spus: „Sigur nu am să tac”

Document. Sebastian Ghiță poate reveni în România, mandatul de arestare a fost revocat. Întrebat dacă intră în politică, Ghiță a spus: „Sigur nu am să tac”

Document. Sebastian Ghiță poate reveni în România, mandatul de arestare a fost revocat. Întrebat dacă intră în politică, Ghiță a spus: „Sigur nu am să tac”.

Curtea de Apel Ploiești a admis o contestație a lui Sebastian Ghiță la măsura de arestarea preventivă. Decizia este definitivă, ceea ce înseamnă că pe numele lui Ghiță nu mai există un mandat de arestare, iar acesta se poate întoarce în țară din Serbia. Întrebat la RTV dacă are o teamă de a reveni în România, Ghiță a spus: ”O am și am spus-o sincer”, relatează  G4Media.ro .

 Citește aici decizia Curții de Apel Ploiești:

”Doar am reusit să dovedesc că în acest ultim dosar probele falsificate au determinat niște judecători curajoși să dea o decizie corectă”, a declarat imediat după decizie Sebastian Ghiță la RTV.

Curtea de Apel Ploiești a pronunțat azi decizia.

Întrebat dacă se va implica în politică prin partidul PRU, pe care l-a fondat, Ghiță a spus la RTV că ”sigur nu am să tac. Cred și sper că vom găsi resurse să facem lucruri bune. Avem o alianță PRM – PRU și sunt convins că românii se vor trezi și vor vota niște patrioți, oameni care nu fac rău țării lor, va avea succes”.

Întrebat dacă va face o alianță cu partidul lui Victor Ponta, Ghiță a spus ”Nu. Avem crezuri diferite. Ponta, Dragnea, Tăriceanu se lasă amenințati și persiflați că vor fi dați afară din grupurile politice europene din care fac parte”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...