Document-ȘOC! Dementul a pus pesediștii să strângă semnături pentru închiderea televiziunilor anti-PSD! Rareș Bogdan, vizat direct!

Document-ȘOC! Dementul a pus pesediștii să strângă semnături pentru închiderea televiziunilor anti-PSD! Rareș Bogdan, vizat direct!

Document-ȘOC! Dementul a pus pesediștii să strângă semnături pentru închiderea televiziunilor anti-PSD! Rareș Bogdan, vizat direct! PSD (principalul partid aflat la putere în România) caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei neprietenoasă preşedintelui Dragnea. Ordinul a fost dat, în judeţul Hunedoara, la data de 14 septembrie. Fiecare şef de organizaţie PSD trebuie să se prezinte, în termen de patru zile, cu 100 de semnături care să confirme că oamenii sunt de acord ca PSD să sancţioneze posturile de televiziune care-l atacă pe şeful suprem, dezvăluie publicația  Anchetadehunedoara.ro .

Adresa este înregistrată la PSD Hunedoara cu nr. 84/14.09.2018 şi sună astfel: „ÎN ATENŢIA PREŞEDINŢILOR ORGANIZAŢIILOR LOCALE ALE PSD. În conformitate cu pincipale activităţi aprobate de conducerea Partidului Social Democrat vă solicităm ca până în  data de 18 Septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail: hunedoara@psd.ro   tabele completate conform anexei nr. 1 cu cel puţin 100 de semnături”.

În cuprinsul adresei se precizează în mod curios că „datele şi semnăturile din tabele trebuie să fie reale”. (PSD procedează de obicei altfel? Este campania împotriva televiziunilor neprietene o excepţie?) Liderii PSD sunt informaţi că tabelele sunt necesare pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”,  scre în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor.

Reacția lui Rareș Bogdan:



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”