Documente ieșite recent la lumină dezvăluie o latură morbidă a lui Michael Jackson

Un raport al poliției legat de o percheziție efectuată la proprietatea lui Michael Jackson în 2003, dezvăluind latura morbidă a regelui pop și aplecarea spre pedofilie, a ieșit recent la lumină, relatează AFP.

Superstarul, care a murit în 2009, a fost achitat în 2005 de acuzațiile de agresiune sexuală în urma unui răsunător proces de 14 săptămâni. Raportul, publicat marți de site-ul de celebrități Radar Online, a fost redactat în cadrul acestui dosar și conține detalii privind numeroase cărți, reviste și documente confiscate din Neverland, vastul domeniu ascuns printre podgoriile din câmpia californiană în apropiere de Santa Barbara (vestul SUA).

Raportul poliției notează că documentele confiscate pe domeniul artistului nu țineau de ilegalitate, dar puteau face parte dintr-o strategie de "pregătire" prin care pedofilii "reușesc să diminueze inhibițiile victimelor lor și să le faciliteze agresiunea".

Șeriful comitatului Santa Barbara a precizat că Radar Online nu a obținut oficial aceste documente prezentate drept probe la procesul din 2005. "Unele documente și fotografii par să fie copiate din rapoartele întocmite de personalul șerifului, amestecate cu conținuturi provenite de pe internet sau din alte surse", notează biroul șerifului într-un comunicat.

Unele documente reproduse de Radar Online arată imagini cu caracter pornografic ale unor tineri adulți, scene sado-maso, fotografii cu caracter morbid, precum cea a unei copile fardate, având legată de gât o eșarfă cu nod. Materialele confiscate de poliție relevă și existența unor imagini prezentând mutilări corporale.

Potrivit Radar Online, care citează un anchetator neidentificat, Michael Jackson s-ar fi aflat în posesia unor "imagini șocante de tortură a unor copii". "Documentele confiscate de poliție prezintă o imagine înfricoșătoare și sumbră a lui Jackson", notează sursa citată de Radar Online.

Administratorii succesiunii regelui muzicii pop au denunțat publicarea acestor documente în preajma comemorării morții sale la 25 iunie.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Digi24 / Propunerile controversate de pe lista lui Orban. Cum arată ultima variantă a Guvernului

2 Bursa zvonurilor / Care sunt miniștrii care ar putea face parte din Guvernul Orban. Sighiartău, dat la o parte

3 Curvăsăria îngroapă România! Fosta „chinezului” din Guvernul PSD, dată afară din directoratul Transelectrica d…

4 Din sânge de hoț! / Compania germană Schweinemast Brader a cerut insolvența fermei Salcia după ce băiatul lui Dr…

5 BREAKING / Meleșcanu ar putea fi demis de la șefia Senatului prin decizie a CCR! Judecătorul raportor, Daniel Mo…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!