Documentul-BOMBĂ care arată că pedofilul a fost PROTEJAT!

Documentul-BOMBĂ care arată că pedofilul a fost PROTEJAT!

Toți din Poliție au știut! În loc să fie eliminat din Poliție, l-au protejat! Documentul-bombă care arată că pedofilul a fost protejat! Despescu a dispus măsuri urgente. Documentul este din data de 10 decembrie 2016 și arată raportarea incidentului din 2016, în care a fost implicat Eugen Stan. 

Acesta este documentul oficial prin care ministerul de Interne sesizează existența agresiunilor sexuale săvârșite de un angajat al Brigăzii de Poliție Rutieră. Pe prima parte a documentului se regăsesc toate rezoluțiile date de șefii Poliției. Informația spectaculoasă este dată de data când s-a făcut cea mai mare dintre rezoluții. Este chiar data alegerilor parlamentare, când PSD a câștigat alegerile cu peste 46%. Rezoluția este făcută chiar de șeful Poliției Române, Bogdan Despescu.

Angajatul MAI a sesizat conducerea Poliției Capitalei, iar conducerea Poliției a trimis cazul la Brigada de Poliție Rutieră și Secția 18, unde acesta s-a făcut pierdut. Pe 10 decembrie 2016, pe fluxul de informații al MAI apare oficial informația că un angajat al Brigăzii de Poliție Rutieră este implicat într-o agresiune sexuală.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...