Doi copii din Teleorman cu suspiciune de SHU vor fi aduși la Spitalul 'Marie Curie'

Doi copii din Teleorman cu suspiciune de SHU vor fi aduși la Spitalul 'Marie Curie'

Doi copii din Teleorman cu suspiciune de sindrom hemolitic-uremic vor fi aduși, în cursul zilei de luni, la Spitalul "Marie Curie", a confirmat pentru AGERPRES profesorul doctor Mihaela Bălgrădean. Potrivit medicului, unul dintre copii are șapte luni, iar celălalt are un an și două luni.

"Unul dintre copii are șapte luni. Este vorba despre un copil născut prematur. Se pare, din informațiile noastre, că este suspect de boală SHU. Al doilea este din Alexandria, are un an și două luni. Nu știu cât de grav este, are diaree sanghinolentă. Până nu vedem, nu putem să spunem despre ce este vorba sigur", a afirmat profesorul doctor.

La Spitalul "Marie Curie" mai sunt internați alți trei copii cu SHU. Dintre aceștia, doi sunt din Fetești și unul din Mioveni.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”