Doi deţinuţi au evadat dintr-o închisoare după ce au săpat un tunel cu o periuţă de dinţi

Doi deţinuţi au evadat dintr-o închisoare după ce au săpat un tunel cu o periuţă de dinţi

Doi deţinuţi au evadat dintr-o închisoare din Newport News - statul american Virginia, după ce au săpat un tunel cu o periuţă de dinţi modificată, potrivit EFE, citată de Agerpres .

Închisoare SUA. FOTO arhivă

Anunțul a fost făcut de autorităţile din oraş.

Potrivit acestora, cei doi bărbaţi, care se aflau în închisoare de anul trecut pentru infracţiuni minore, au profitat de unele defecte structurale ale clădirii pentru a săpa tunelul.

Garza şi Nemo, prinși la clătite

Deţinuţii au prins doar nouă ore de libertate, fiind arestaţi într-un local IHOP, franciză specializată în clătite, a explicat, într-un comunicat, Biroul Şerifului local.

Defecte structurale în închisori

Autorităţile nu au oferit detalii despre tipul acestor defecte structurale , care însă au mai fost observate şi în alte locuri din închisoare.

Urmează să se securizeze structura. O echipă de ingineri specializaţi în urbanism lucrează deja la modalităţi de rezolvare, a spus Biroul Şerifului.

Sunt recunoscător cetăţenilor care i-au văzut pe Garza şi Nemo (deţinuţii) la IHOP şi au notificat autorităţile", a declarat şeriful localităţii Newport News, Gabe Morgan.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…