Doi morți în naufragiul unui cargou în Marea Neagră (autoritățile ruse)

Doi morți în naufragiul unui cargou în Marea Neagră (autoritățile ruse)

Cel puțin doi marinari s-au înecat miercuri în urma naufragiului în Marea Neagră al unei nave cargou cu echipaj format din marinari ruși, ucraineni și georgieni, a anunțat Ministerul rus pentru Situații de Urgență.

Sursa foto: HTB / Twitter

"Echipele de salvare au găsit corpurile a doi membri ai echipajului", a declarat pentru AFP purtătoarea de cuvânt a filialei ministerului în Crimeea, Elizaveta Miroșnitcenko, care a precizat că operațiunea de salvare continuă.

O altă persoană, de naționalitate ucraineană, a fost găsită în stare de hipotermie și a fost luată în grijă de către medici, a adăugat ministerul într-un comunicat.

Ministerul nu a dat nicio informație cu privire la soarta altor nouă marinari ai echipajului care număra doisprezece membri în total.

Echipajul era format din nouă ucraineni, doi ruși și un georgian, a precizat Comitetul de anchetă rus într-un comunicat. Naționalitatea marinarilor decedați nu a fost precizată.

O anchetă a fost deschisă pentru a determina dacă naufragiul a fost provocat de încălcarea normelor de siguranță.

Nava, care naviga sub pavilion panamez, transporta cereale. Ea părăsise portul Azov din sudul Rusiei și se îndrepta spre Turcia. Ea s-a scufundat în Strâmtoarea Kerci, ce separă Marea Azov și Marea Neagră, potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Misterioasa avere de milioane de dolari, moștenită de Anamaria de la Ionela Prodan. Sora a renunțat la bani

2 VIDEO Imagini rare de pe linia frontului din Ucraina

3 Foarte interesante amănunte!

4 VIDEO „Batalioanele Bachus”, noua armată a lui Putin...

5 Bloggerii ruși descriu un scenariu pentru săptămâna viitoare, care implică atacuri nucleare asupra Ucrainei