Doi ofițeri de poliție francezi au fost uciși și alți trei răniți într-o ambuscadă asupra unei dube de penitenciar. Deținutul din vehicul a fugit VIDEO

Doi ofițeri de poliție francezi au fost uciși și alți trei răniți într-o ambuscadă asupra unei dube de penitenciar. Deținutul din vehicul a fugit VIDEO

O evadare din închisoare s-a soldat cu doi ofițeri uciși și un deținut fugar în Franța. Alți trei ofițeri au fost grav răniți în urma „atacului cu mașină de asalt” pe o autostradă din Eure, în nord-vestul Franței.

Ambuscadă cu polițiști morți și un evadat în Franța FOTO: X

Ambuscada a avut loc în apropierea unei stații de taxare de pe autostrada A154, în jurul orei locale 11.00, potrivit ziarului Le Parisien.

Autostrada a fost închisă în ambele sensuri, scrie gbnews.com.

Reacționând la incident, ministrul francez al justiției, Eric Dupond-Moretti, a postat online: „Un convoi cu deținuți a fost atacat în Eure. Doi dintre ofițerii noștri de penitenciare au murit, iar trei sunt grav răniți. Toate gândurile mele se îndreaptă către victime, familiile lor și colegii lor”.

Potrivit ziarului francez, deținutul are o condamnare pentru tentativă de omor. În „circumstanțe necunoscute în acest moment”, duba a fost atacată de patru bărbați înarmați aflați în două vehicule.

Se înțelege că toți cei patru bărbați și deținutul sunt pe fugă, una dintre mașinile cu care au comis atacul, un Audi A5 alb, fiind incendiată și abandonată în comuna Watteville.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...