Doi români din Italia au ajuns la spital după ce au fost bătuți de 25 de romi. De la ce a pornit scandalul

Doi români din Italia au ajuns la spital după ce au fost bătuți de 25 de romi. De la ce a pornit scandalul

O româncă din Italia și partenerul ei au apelat joi dimineață la carabinieri după ce au observat un bărbat de etnie romă ce umbla la panourile electrice ale blocului. Între cei trei s-a iscat o discuție aprinsă care a degenerat într-o luptă, iar cei doi români au ajuns la camera de urgențe pentru a primi îngrijiri medicale pentru răni ușoare, scrie romatoday.it .

Scandalul nu s-a terminat aici. Bărbatul reclamat alături de 25 de prieteni s-au prezentat la spital, unde au așteptat două ore în afara clădirii, potrivit știrileprotv.ro.

Când femeia a ieșit din spital, 21 dintre aceștia au bătut-o, iar ceilalți 5 au intrat în spital și l-au atacat pe partenerul ei, căruia i-au fracturat nasul și mai multe coaste.

Carabinierii i-au scos pe cei doi români mâinile atacatorilor, care au fugit imediat de la locul faptei.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare. Femeia va avea nevoie de 10 zile de îngrijiri, partenerul ei de 30 de zile, iar bărbatul rom de șapte zile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale