Doi șefi din Poliție au fost prinși băuți la volan

Doi șefi din Poliție au fost prinși băuți la volan

Doi șefi din Poliție au fost prinși băuți la volan. Ionuț Cristian Stan, fostul adjunct al Poliției Române, și Cornel Drumariu, comisar-șef la Sectorul 4, conduceau mașinile de serviciu.

Cornel Drumariu, comisar-șef în cadrul Direcției Generale a Primăriei Municipiului București – Sector 4 și fostul adjunct al Poliției Române Ionuț Cristian Stan, în prezent chestor de poliție în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au fost prinși băuți la volan. Ambii conduceau mașinile de serviciu, au declarat surse oficiale pentru  G4Media.ro .

 Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Romane au anunțat că vor declanșa pe numele lui Stan o anchetă disciplinară, în cadrul căreia se vor efectua verificări, prin Direcția Control Intern a Poliției Române.

Vineri, în jurul orei 20.30, Ionuț Cristian Stan, în prezent chestor de poliție în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative, a fost prins conducând băut mașina de serviciu. Chestorul ar fi fost în timpul liber. El avea 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere.

Tot aseara, în jurul orei 23.00, Cornel Drumariu, comisar-șef în cadrul Direcției Generale a Primăriei Municipiului București – Sector 4, a fost prins la volan sub influența băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a arătat o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul respirat. Comisarului i-a fost reținut permisul de conducere.

Conform unui comunicat remis de Poliția Capitalei pe numele lui Drumaru, care activează în cadrul DGPMB, s-a întocmit dosar penal. De asemenea, față de el se va declanșa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…