Dolj: Accident produs de un șofer fără permis; doi tineri au decedat și alți doi au fost răniți

Dolj: Accident produs de un șofer fără permis; doi tineri au decedat și alți doi au fost răniți

Două persoane au murit și alte două au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc duminică dimineața în județul Dolj, pe DJ 606, pe raza comunei Breasta, după ce un tânăr de 27 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit mai mulți copaci de pe marginea drumului.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din comuna Breasta, nu avea permis de conducere auto pentru nicio categorie și se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, pe DJ 606, circulând din direcția municipiului Craiova. În apropiere de podul peste râul Jiu, pe fondul vitezei excesive și a lipsei de experiență, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă.

În urma impactului, conducătorul auto și un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Coțofenii din Față, au decedat. Alți doi bărbați, cu vârsta de 19 și respectiv 26 de ani, au fost răniți.
Potrivit ISU Dolj, șoferul a decedat pe loc, iar ocupantul locului din față dreapta a rămas între fiarele contorsionate, fiind scos de echipajul de descarcerare care a constatat decesul.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au demarat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs accidentul și au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...