Dolj: Doi bărbaţi aflaţi cu barca la pescuit s-au răsturnat în Dunăre; unul dintre ei a decedat

Dolj: Doi bărbaţi aflaţi cu barca la pescuit s-au răsturnat în Dunăre; unul dintre ei a decedat

Doi bărbaţi de 40 de ani şi 42 de ani aflaţi, sâmbătă, cu barca la pescuit s-au răsturnat în Dunăre, unul dintre ei decedând, iar cel de-al doilea suferind un şoc hipotermic, a informat IPJ Dolj.

Conform sursei citate, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Desa, judeţul Dolj, iar cei doi au fost aduşi la mal de un alt bărbat care se afla şi el la pescuit.

"În cursul acestei zile, poliţiştii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localităţii Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbaţi de 40 şi 42 de ani, ambii din judeţul Dolj şi care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla şi acesta la pescuit. În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a decedat", informează IPJ Dolj.

Potrivit ISU Dolj, la faţa locului a intervenit un elicopter SMURD şi un echipaj de prim-ajutor, care au stabilit că persoană se afla în stop cardio-respirator şi alta era în şoc hipotermic.

"Persoana aflată în stop cardio-respirator nu a răspuns manevrelor de resuscitare", a anunţat ISU Dolj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina