Dolj: Două educatoare agresate într-o grădiniţă din Craiova

Dolj: Două educatoare agresate într-o grădiniţă din Craiova

Două educatoare de la o grădiniţă din Craiova ar fi fost agresate, joi, de către mama şi bunicul unor copii, pe fondul unor neînţelegeri privind încredinţarea minorilor, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări, au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017. Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova. Pe fondul acestor neînţelegeri, a izbucnit un conflict, în timpul căruia două educatoare ar fi fost agresate fizic de către femeia în cauză şi tatăl acesteia'', precizează sursa citată.

Persoanele care ar fi agresat educatoarele ar fi provocat şi distrugeri la uşa de acces în incinta grădiniţei.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...