Dolj: Polițista Melania Renghea, condamnată definitiv la cinci ani de închisoare

Dolj: Polițista Melania Renghea, condamnată definitiv la cinci ani de închisoare

Polițista Melania Renghea, inculpată pentru tentativă de omor comisă asupra fostului ei șef, Gheorghe Barbu, a fost condamnată joi de Curtea de Apel Craiova la închisoare executată în regim de detenție și obligată să-i achite fostului șef, care s-a constituit parte civilă, suma de 1.500 lei, cheltuieli judiciare. Potrivit portalului instanței, decizia Curții de Apel Craiova este definitivă.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova au dispus, în luna iulie 2013, trimiterea în judecată a Melaniei Renghea, agent principal de poliție în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub aspectul savârșirii infracțiunii de tentativă de omor calificat, după ce aceasta, în luna decembrie 2012, l-a înjunghiat pe fostul său șef, polițistul Gheorghe Barbu, cu un cuțit de bucătărie.

Melania Renghea l-a acuzat pe Barbu, dar și pe alți polițiști din IPJ Olt, procurori și avocați, de viol. Procurorii au menționat în rechizitoriul întocmit, referitor la plângerea formulată de femeie, cu privire la presupuse abuzuri sexuale comise asupra acesteia de către ofițeri de poliție din cadrul IPJ Olt, procurori și avocați, că din cercetările efectuate în cauză a rezultat că faptele sesizate nu există.

După incidentul în care au fost implicați Melania Renghea și Gheorghe Barbu, la sfârșitul anului 2012 au urmat o serie de schimbări la conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Olt.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...