Dolj: Şase persoane, reţinute pentru exploatarea sexuală a mai multor fete şi vânzare de droguri

Dolj: Şase persoane, reţinute pentru exploatarea sexuală a mai multor fete şi vânzare de droguri

Şase persoane din Craiova, bănuite că, în ultimii patru ani, au exploatat sexual mai multe tinere şi minore, au fost reţinute, joi, de poliţişti, după ce, în urma unor percheziţii, la domiciliile persoanelor în cauză au fost găsite droguri (cocaină şi canabis).

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate a rezultat că, începând din luna mai 2014 şi până în prezent, cele şase persoane ar fi racolat, transportat şi exploatat sexual mai multe minore şi tinere, atât în localităţi din judeţul Dolj, cât şi în străinătate, respectiv în Germania şi Austria.

În urma percheziţiilor efectuate joi de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - ST Craiova, oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea cercetărilor 6 bile cocaină, 25 grame canabis, 6 telefoane mobile şi diferite înscrisuri.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz din cadrul DIICOT- Serviciul Teritorial Craiova a emis ordonanţă de reţinere pe numele a şase persoane, acestea urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestarea preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism şi deţinere şi vânzare fără drept de droguri de risc şi mare risc.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, a menţionat sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...