Donald Trump: Nu este absolut necesară unitatea în rândul republicanilor

Donald Trump: Nu este absolut necesară unitatea în rândul republicanilor

Candidatul probabil al republicanilor la președinția SUA, Donald Trump, a afirmat că nu are obligația să unească în jurul său partidul, în rândurile căruia este puternic contestat, deoarece va primi votul a "milioane de persoane venite din tabăra democrată", scrie AFP.

"Trebuie unit într-adevăr?", s-a întrebat singurul candidat republican aflat în continuare în cursa pentru Casa Albă, potrivit unor fragmente dintr-un interviu acordat postului de televiziune ABC prezentate înainte de difuzarea, duminică, a emisiunii "This Week".

"De fapt, nu cred", a răspuns el, admițând: "Fără îndoială, sunt foarte diferit de toți cei care au fost candidați".

"Ar fi mai bine dacă (Partidul Republican) ar fi unit, cred că ar fi ceva bun în asta. Dar nu cred că trebuie într-adevăr unificat în sens tradițional", a explicat candidatul, controversat în propria tabără.

După victoria obținută marți în Indiana și retragerea ultimilor doi adversari ai săi, un număr tot mai mare de personalități republicane de primă mărime s-au alăturat mișcării "Totul fără Trump", printre care candidatul la prezidențialele din 2012, Mitt Romney, și doi foști președinți republicani, George W. Bush și tatăl său George H.W. Bush.

Omul de afaceri este de părere că nu are nevoie de sprijinul aparatului de partid, fiindcă intenționează să își alieze alegători tradițional democrați.

"Voi ieși afară și voi primi milioane de persoane venite de la democrați", a afirmat el.

"Voi obține votul oamenilor lui Bernie (Sanders), pentru că lor le place cum fac comerț", a adăugat Donald Trump, referindu-se la ultimul candidat democrat care o mai concurează pe Hillary Clinton la primarele din tabăra adversă.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!