Dosarul incidentului auto în care a fost implicat deputatul Ioan Terea, înregistrat la Parchetul General

Dosarul incidentului auto în care a fost implicat deputatul Ioan Terea, înregistrat la Parchetul General

Parchetul General a înregistrat joi dosarul penal deschis în legătură cu incidentul auto în care au fost implicați deputatul Ioan Terea și doi participanți la protestul față de modificările legilor justiției.

* Deputatul Ioan Terea, despre incidentul de miercuri seară: Nu am lovit pe nimeni, am fost provocat, nu depun plângere

"În cursul zilei de astăzi, 7 decembrie 2017, la Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație, a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect accidentul rutier produs în data de 6 decembrie 2017, în jurul orei 21, în București, în zona Palatul Parlamentului, accident soldat cu vătămarea corporală a două persoane. În cauză s-a început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Dosarul a fost deschis de Poliția Capitalei, care l-a trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Un incident auto în care au fost implicați doi pietoni și un conducător auto care ieșea cu mașina din incinta Parlamentului s-a petrecut miercuri seara, în timpul protestului împotriva modificărilor aduse legii răspunderii magistraților.

Din primele informații, deputatul Ioan Terea ar fi lovit cu mașina doi participanți la protestul față de modificările aduse legilor Justiției.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”