Două persoane au murit la festivalul SAGA după ce au consumat droguri

Două persoane au murit la festivalul SAGA după ce au consumat droguri

Unul dintre tineri a murit în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a ajuns la Spitalul Sfântul Pantilimon în şoc cardio-respirator. Bărbatul din Republica Moldova a fost declarat decedat în ambulanţă, relatează Digi24.

Cel de-al doilea bărbat a murit în decursul zilei de sâmbătă, în timp ce se afla la Terapie Intensivă, secţia de toxicologie a Spitalului Pantilimon. Alţi trei tineri au ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca şi Sfântul Pantilimon ăn stare de şoc cardio-respirator după ce au consumat droguri.

De la festivalul SAGA, din Bucureşti, au fost ridicate peste 30 de persoane care aveau asupra lor substanţe interzise, în noaptea de vineri spre sâmbătă, relatează Gândul.ro.

Organizatorii SAGA au confirmat că vineri seară au avut loc "evenimente regretabile" şi laudă echipajele de ambulanţă care au reuşit să reacţioneze prompt de fiecare dată. Aceştia au declarat într-un comunicat că au "toleranţă zero" faţă de consumul de droguri.

„SAGA Festival este complet împotriva consumului de substanţe interzis şi are zero toleranţă pentru posesia lor şi un comportament de acest gen. De aceea se încearcă de fiecare dată, prin toate modalităţile, educarea publicului în acest sens. În ceea ce priveşte evenimentele regretabile de vineri seară, menţionăm faptul că echipajele SMURD şi Ambulanţă au acţionat rapid pentru a le oferi primul ajutor persoanelor în nevoie, la faţă locului şi transport de urgenţă la spital”, se arată în comunicat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...