Două persoane care au atacat-o pe o rudă a soției lui Macron au fost condamnate la 12 și 15 luni de închisoare

Două persoane care au atacat-o pe o rudă a soției lui Macron au fost condamnate la 12 și 15 luni de închisoare

Cu toate acestea, „al treilea inculpat a fost achitat”, notează postul de radio France Info.

Foto: Shutterstock

Tribunalul din Amiens (departamentul Hauts-de-France, nordul Franței) a condamnat doi bărbați la un an și un an și trei luni de închisoare pentru că l-au atacat pe strănepotul lui Brigitte Macron, soția președintelui francez Emmanuel Macron, a relatat luni despre asta Radio France Info .

După cum se menționează în mesaj, principalul inculpat din atacul asupra lui Jean-Baptiste Tronier, care a avut loc pe 15 mai, a fost condamnat la 15 luni de închisoare reală și încă 15 luni cu probațiune. Al doilea atacator a primit un an de închisoare reală și încă un an de încercare.

Cu toate acestea, „al treilea inculpat a fost achitat”, notează postul de radio. Toți cei trei bărbați au avut condamnări anterioare pentru infracțiuni violente.

Instanța a atenuat cererile parchetului, care a cerut de la 1,5 la 3,5 ani închisoare efectivă pentru cei trei acuzați.

Anterior, Agence France-Presse a raportat că încă patru persoane au fost reținute în cazul unui atac asupra Jean-Baptiste Tronier, în vârstă de 30 de ani, dar ulterior au fost eliberate din arest.

Incidentul a avut loc în timpul unui protest împotriva reformei pensiilor. După cum a relatat ziarul Courrier Picard , cetățenii agresivi au început să împrăștie gunoiul în fața unui magazin de ciocolată deținut de familia Tronier. Când strănepotul lui Brigitte Macron a încercat să-i oprească, mai multe persoane l-au atacat cu pumnii. După atac, Tronier a pierdut ocazia de a lucra timp de patru zile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”