Dovada măcelului din Ucraina/Ultimul a fost produs în 1961!/Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

Dovada măcelului din Ucraina/Ultimul a fost produs în 1961!/Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

Armata rusă a scos de la „naftalină” o parte din tancurile T-62, experții militari și ucrainenii speculând că trupele de invazie au pierdut atât de multe tancuri încât sunt nevoite să recurgă la acest model depășit.

Vechi tanc sovietic T-62Foto: DreamsTime

Astfel, în Rusia a fost filmat un tren încărcat cu astfel de tancuri, imaginile venind după ce partea ucraineană a spus în urmă cu câteva zile că, din cauza numărului mare de pierderi de tancuri, armata rusă este nevoită să reactiveze o anumită cantitate de T-62.

h2: T-62 este un model de tanc depășit din toate punctele de vedere

T-62 sunt inferioare din toate punctele de vedere tancurilor rusești/sovietice mai moderne, remarcă analistul militar Chris Owen .

Au un tun mai mic (115 mm față de 125 mm), un blindaj mai subțire, nu au încărcător automat, dispun de sisteme de control al focului și radio învechite, nu au capacități de luptă pe timp de noapte, viteze mai reduse și o cadență de tragere mai mică.

T-62 prezintă, de asemenea, dificultăți logistice semnificative. T-72, T-80 și T-90 au toate o construcție similară, cu piese și muniție comune și un grad ridicat de interoperabilitate. T-62 are o descendență complet diferită, descinzând din venerabilul T-55.

Uniunea Sovietică a început să fabrice tancuri principale de luptă T-62 în 1961, producția fiind oprită în 1975.

Dacă într-adevăr acestea vor apărea pe frontul din Ucraina, acest lucru înseamnă că armata rusă a rămas fără rezerve de tancuri mai moderne operaționale și că, dacă va rămâne și fără T-62 va ajunge să apeleze chiar și la „anticele” T-55.

Trupele ruse din Ucraina au pierdut, potrivit confirmărilor vizuale, 4.034 de vehicule și echipamente grele, arată centralizarea realizată de reputatul site oryxspioenkop.com.

(foto articol © Freakinbock | Dreamstime.com )

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul