Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Dr. Camelia Roiu (Spitalul de Arși), după audierile la Poliție: Am colegi care vor să mă linșeze

Medicul Camelia Roiu de la Spitalul de Arși a susținut, marți, după ce a fost audiată la Poliția Capitalei, că cea mai mare responsabilitate în privința neregulilor semnalate în unitatea sanitară aparține șefului Unității de Transfuzii Sanguine.

''Au fost foarte multe nereguli, în sensul că Unitatea de Transfuzii nu era autorizată, asistentele au fost nevoite să facă determinări de grupă de sânge — ele nefiind calificate în acest domeniu. Consider că cea mai mare responsabilitate este a șefului Unității de Transfuzii Sanguine, care a girat această activitate'', a declarat dr. Camelia Roiu, la ieșirea de la audieri.

Întrebată despre pacientul care a fost fotografiat cu larve pe răni și despre frecvența unor astfel de cazuri în spital, ea a spus că, în trecut, situații de acest gen ''au fost sporadice''.

''Au mai fost. Acum zeci de ani am văzut niște larve, dar nu ca acum. Erau ceva... era ceva accidental. De-a lungul vremii erau ceva cazuri sporadice, dar nu ca acum. (...) Eu am ajuns la disperare. (...) Știu că am colegi care vor să mă linșeze și care vor... au și vorbit să mă potolească în vreun fel, să mă bage în comisii de disciplină, dar am și colegi pe care îi stimez și care știu că sunt profesioniști adevărați. Autoritățile știau ce se întâmplă în spitalul acesta. (...) Colegii lași, care nu recunosc ce se întâmplă acolo, să-și aducă aminte că totuși sunt medici și că este esențial să își facă meseria, iar cea mai mare satisfacție o ai când salvezi un pacient'', a adăugat dr. Camelia Roiu.

Poliția Capitalei continuă audierile în legătură cu cele două cazuri de la Spitalul de Arși — cel al femeii care a murit după ce grupa de sânge i-a fost determinată incorect și i-a fost administrată altă grupă decât cea pe care o avea și cazul bărbatului internat în secția ATI care a fost fotografiat având o rană invadată de viermi.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Un om a murit în Vaslui după ce ambulanța în care se afla a rămas blocată în noroi! Dăncilă: „Guvernul …

2 ALERTĂ Va fi MĂCEL! Mobilizare masivă a românilor din Europa pentru alegeri! Lăcrimezi când vezi că tot ei înc…

3 ALERTĂ Mama primarului PSD al Constanței, dusă la poliție după ce a fost prinsă sustrăgând 5 buletine de vot!

4 ALERTĂ L-au săltat deja? Sau e doar antrenament?

5 Important. Care sunt pragurile de prezență care vor indica înfrângerea / victoria lui Dragnea.

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala