Dragnea a pârlit porcul și a împărțit șoriciul cu Sistemul! Vrem Comisie parlamentară pentru verificarea relațiilor „PORCEȘTI” ale Infractorului!

Dragnea a pârlit porcul și a împărțit șoriciul cu Sistemul! Vrem Comisie parlamentară pentru verificarea relațiilor „PORCEȘTI” ale Infractorului!

Comisarul.ro  din 20 iulie 2017:  Dragnea, de dragul adevărului, le spui și românilor pentru ce generali ai sacrificat, pârlit și ciopârțit tu porcul în 2013, SCLAVULE?

„Da, oameni buni, acest eveniment s-a petrecut în buricul Bucureștiului! Dragnea, de dragul adevărului, le spui și românilor pentru ce generali ai sacrificat, pârlit și ciopârțit tu porcul în 2013, sclavule? Da, oameni buni, așa s-a întâmplat, Dragnea a venit cu porcul „crescut ecologic” la el la fermă, la Salcia, în mijlocul Bucureștiului. Cu doi baloți de paie și cu toate cele necesare ritualului tăierii și pârlirii „ca la țară” unui porc.

Pentru cine a făcut asta? Pentru niște generali. Ei erau spectatorii și degustătorii. Dragnea era sclavul circar. Priceput să facă „un șorici fin”...

Dragnea, dacă tot ești așa de dornic să afli „adevărul” despre alegerile din 2009, de ce nu ne spui, sclavule, cine erau generalii cărora le-ai dat să guste din urechile proaspăt coapte, niște delicatese, așa cum le prezentai?”

Iată că informația prezentată în premieră de noi în vară începe să se confirme oficial. Nu credeți că se impune o Comisie parlamentară care să constate legăturile „porcești” ale Infractorului cu Sistemul?



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro