Dragnea anunță o ședință a coaliției pentru vineri; se va discuta și despre postul vacant de viceguvernator al BNR

Dragnea anunță o ședință a coaliției pentru vineri; se va discuta și despre postul vacant de viceguvernator al BNR

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că vineri va avea loc o ședință a coaliției de guvernare, în care se va discuta, printre altele, despre postul vacant de viceguvernator al Băncii Naționale a României (BNR).

"Vineri o să avem o ședință a coaliției de guvernare, la ora 10,00, la sediul PSD din Kiseleff, și ăsta va fi unul din punctele de pe ordinea de zi a discuției, să stabilim când și sper să stabilim și pe cine am putea să susținem acolo (postul vacant de viceguvernator de la BNR — n.r.), a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului.

Întrebat dacă pentru această poziție vacantă coaliția va face o propunere, liderul PSD a răspuns: "Eu așa cred că ar trebui să fie".

Dragnea a adăugat că în ședința coaliției se va discuta probabil și despre funcția vacantă de la Autoritatea Electorală Permanentă.

"Și despre AEP trebuie să discutăm, pentru că s-a întârziat foarte mult și este o instituție foarte importantă și încă instabilă. Plus că trebuie să dăm un aviz pentru un domn director general de acolo pe care nu îl știm, s-a discutat ieri în Birourile permanente reunite", a precizat Dragnea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro