Dragnea apelează la artileria SEXUALĂ? Insinuări perverse despre cum o „admiră” Fifor pe Gabi Firea, într-o publicație de casă

Dragnea apelează la artileria SEXUALĂ? Insinuări perverse despre cum o „admiră” Fifor pe Gabi Firea, într-o publicație de casă

Dragnea apelează la artileria sexuală? Insinuări perverse despre cum o „admiră” Fifor pe Gabi Firea, într-o publicație de casă. Sub titlul: „Fifor, prins cu Anca si Gabi!”,  Național , publicație de casă a lui Dragnea, insinuează un iminent scandal cu intrigă sexuală care i-ar pute avea protagoniști pe Gabriela Firea, Mihai Fifor și Anca Alexandrescu, consiliera lui Dragnea.

 „Si daca in urma cu doar cateva luni dezvaluiam ca Mihai Fifor a fost „omologat” de catre sistem drept viitorul premier al Romaniei, acesta beneficiind din plin si de simpatia influentilor lideri militari din Administratia Trump, iata ca acum „Misu” tocmai ce-si taie craca de sub picioare. Nu singur, ci cu ajutorul a doua „doamne de fier” ale actualei Puteri, Gabriela Firea si Anca Alexandrescu. Intre care gurile rele chiar spun ca este pe cale sa izbucneasca un scandal monden ale carui dedesubturi, cu siguranta, ar isteriza pana la lacrimi sensibilitatea coafezelor amatoare de povestri siropoase cu iz de telenovela.

Si cum timpul ministrului Apararii este mai tot timpul prins cu incercarile de a face pe galantul cu Gabriela Firea sau, mai nou, cu Anca Alexandrescu, care vine tare pe turnanta, nemultumirea oamenilor care isi puneau sperante in seriozitatea „soarecelui de biblioteca” Mihai Fifor deja sunt pe cale sa rabufneasca. Mai ales dupa ce, in ciuda tuturor avertismentelor celor care il sprijineau in cariera, proaspat numit ministru al Apararii, acesta a preferat sa plece de capul lui cu „lobistul” Cristian Burci intr-o controversata vizita in SUA, descindere al carei statut oficial sau nu inca nu se stie sigur .

Gabi Firea, o primarita cu sustinatori puternici
Asa ca Mihai Fifor nu mai are in acest moment decat doua variante, prima fiind sa revina cu picioarele pe pamant si poate isi mai salveaza postul de ministru, mai ales ca lui Liviu Dragnea nu ii vine deloc usor sa mai piarda inca un om in care a investit atata capital politic.  Fie, daca tot se comporta ca un adolescent plin de cosuri, in loc sa calce „musuroaiele” de la MApN, sa o ia accelerat pe urmele lui Adrian Tutuianu! Cel care si-a „saltat fustita” politica la doar cateva zile dupa dezvaluirile din „National” privind initiativele „pe persoana fizica” in domeniul atat de sensibil precum cel al inarmarii, mai ales cand la mijloc sunt miliarde de dolari si interesele unor colosi financiari la nivel mondial…

Ca Mihai Fifor era un mare admirator al mandatului Gabrielei Firea de la preluarea Primariei Capitalei nu mai era un secret pentru nimeni de la varful Partidului Social Democrat. Iata insa ca ministrul Apararii recidiveaza si pare sa fie atras ca un fluture nauc de „lampa” de veghe a Ancai Alexandrescu.”, scrie  Național.

Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 Acum fix 48 de ani...