Dragnea, bătând cu degetul în microfonul Antena 3: Sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile

Dragnea, bătând cu degetul în microfonul Antena 3: Sper să fi meritat mizeria din ultimele două zile

Liviu Dragnea a batut luni cu degetul in microfonul reporterului de la Antena 3, in timp ce dadea declaratii pe holurile parlamentului, afirmand ca spera "sa fi meritat mizeria din ultimele doua zile", dupa ce postul de televiziune a publicat in urma cu o zi un articol in care afirma ca un magazin de pantofi de lux de pe Calea Mosilor din Bucuresti, Stefan Burdea, este detinut in acte de fiul liderului PSD in asociere cu designerul Stefan Burdea si cu Adrian Mladinoiu, fostul sofer al lui Dragnea si actual secretar de stat in noul guvern.

"Sper sa fi meritat mizeria din ultimele doua zile. Speram sa se terminat cu aceste mizerii, se pare ca nu", a comentat Liviu Dragnea.

Antena 3 a scris ieri ca pretul unei perechi de pantofi la acest magazin "porneste de la 450 de lei si poate depasi 6.000 de lei".

"Afacerea lui Dragnea a iesit la iveala la putin timp dupa ce seful PSD a anuntat ca intentioneaza sa renunte la indemnizatia sa de 20.500 de lei pentru ca i se pare nedrept ca demnitarii sa aiba salarii atat de mari in comparatie cu cetatenii de rand", mai scria Antena 3.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina