Dragnea: Completele care m-au judecat, cu toate presiunile, nu au reușit să pună în sarcina mea o fraudă electorală

Președintele Camerei Deputaților, liderul social-democraților Liviu Dragnea, a declarat miercuri, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterile privind Comisia de anchetă asupra rezultatului alegerilor prezidențiale din 2009, că toate completele care l-au judecat, "cu toate presiunile" făcute asupra lor, nu au reușit să pună în sarcina sa o "fraudă electorală".

"Cu toate presiunile făcute asupra completelor care m-au judecat, nici măcar aceste complete, care au dat o decizie politică pentru un dosar politic, nu au reușit să pună în sarcina mea o fraudă electorală", a spus Liviu Dragnea.

Acesta a precizat că retrimiterea spre analiză, pentru o săptămână, la Comisiile juridice a raportului privind constituirea Comisiei de anchetă parlamentară pe alegerile din 2009 nu reprezintă nicidecum un pas înapoi și decizia politică se menține, chiar dacă și Parchetul General a inițiat o anchetă penală pe acest subiect.

"Cu lipsa de imoralitate care mă caracterizează, vreau să vă precizez că nu este vorba de niciun pas înapoi. Doar luând act de trezirea bruscă a Parchetului General după 8 ani de la alegerile din 2009, copiind, aproape prin copy-paste, obiectivele din proiectul de hotărâre privind activitatea comisiei, s-a decis să se retrimită la Comisiile juridice acest proiect, pentru a se reformula obiectivele comisiei. Decizia de a se înființa această comisie de anchetă parlamentară, decizia politică — rămâne", a afirmat președintele Camerei Deputaților.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

2 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

3 Iluzie optică?

4 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

5 O mare porcărie, dovada că Securitatea n-a murit! Torționarul disidentului Gheorghe Ursu face închisoare la do…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde