Dragnea crede că procedura de revocare a procurorului general trebuie dusă la capăt

Dragnea crede că procedura de revocare a procurorului general trebuie dusă la capăt

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a apreciat luni că procedura de revocare a procurorului general al României, Augustin Lazăr, trebuie dusă la capăt.

"Da (procedura trebuie dusă până la capăt, n.r.). Din ceea ce a prezentat domnul Toader şi din ceea ce a ieşit ulterior în presă dintr-o altă valiză, cred că lucrurile acolo sunt mult mai grave decât ceea ce a prezentat domnul Toader. Acolo vorbim de unul sau doi oameni care au fost numiţi în funcţie prin decret prezidenţial, după ce în prealabil clasaseră nişte dosare pentru cel care i-a numit în funcţie. Aici nu cred că este vorba doar despre o problemă de moralitate, ci cred că este şi o problemă de încălcare a legii, şi anume de un conflict de interese şi poate şi alte lucruri. Nu sunt specialist şi nu mă pricep, dar în aceste chestiuni trebuie făcută lumină. Chiar dacă se încearcă să se acopere acest scandal cu o valiză, cu două valize, cu alte scrisori primite din Madrid sau din alte oraşe, aceste fapte rămân. Ele nu pot fi îngropate", a arătat liderul PSD într-o declaraţie de presă la Palatul Parlamentului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu