Dragnea, declarație EXPLOZIVĂ: Vâlcov a FĂCUT programul de guvernare!

Dragnea, declarație EXPLOZIVĂ: Vâlcov a FĂCUT programul de guvernare!

Dragnea a confirmat dezvăluirea făcută de Comisarul.ro încă din 2 ianuarie 2017, că programul de guvernare al PSD este realizat, în mare parte, de fostul senator și ministru Darius Vâlcov, trimis în judecată în mai multe dosare de corupție! Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Antena 3, că a lucrat la programul de guvernare cu fostul ministru de Finanţe, Darius Vâlcov, trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, pentru că este un bun profesionist, şi îşi "asumă" faptul că a colaborat cu o persoană care are probleme în justiţie.

"Pentru prima dată o spun public, pentru că mi se pare că e datoria mea să fac lucrul ăsta. Darius a fost unul din oamenii de bază cu care am lucrat la programul de guvernare, Darius Vâlcov. (...) A venit de la PDL, dar este un om cu o foarte bună pregătire. Pe lângă alţi specialişti cu care am lucrat la programul de guvernare, cu Darius am lucrat şi la acest program de guvernare", a spus Dragnea.

Întrebat despre problemele în justiţie ale fostului ministru, liderul PSD a spus că "îşi asumă asta", pentru că Vâlcov este un profesionist.

"Are probleme în justiţie, dar Darius Vâlcov este unul din oamenii care, prin contribuţia lui, prin munca lui, la programul nostru de guvernare (...) a adus o contribuţie serioasă pentru ca românii să o ducă mai bine. Şi eu îmi asum lucrul ăsta", a spus el.

În urma acestor declarații făcute de Dragnea merită recitit acest articol:  Grindeanu, complicele MAFIOȚILOR politici care l-au pus în scaun! Secretar de stat, martor al DNA, DEMIS după ce n-a spus „ce trebuia” în instanță!

În mai 2015, Darius Vâlcov a fost trimis în judecată de procurorii DNA, care îl acuză de trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupată de acesta, de primar, senator şi ministru.

02 ianuarie 2017/Comisarul.ro: El este CREIERUL din spatele Programului de Guvernare al PSD! Biroul său din Kiseleff este „TOP SECRET”!

„Da, fostul ministru al Finanțelor din ultimul Guvern Ponta, Darius Vâlcov, este omul din umbră care a coordonat, la ordinul lui Liviu Dragnea, Programul de Guvernare cu care PSD a defilat în campania câștigătoare din 11 decembrie. Biroul său din Kiseleff este și acum „top secret”! Autor al celei mai revoluționare și apreciate modificări a Codului Fiscal din ultimii 20 de ani, Vâlcov a fost nevoit să demisioneze din Guvern în urma acuzațiilor de corupție. Caz rar, Vâlcov a demisionat imediat și din calitatea de senator pentru a se pune la dispoziția procurorilor DNA. 

Președintele PSD Liviu Dragnea are o încredere totală în Vâlcov. În 2014, Vâlcov a fost unul dintre puținii privilegiați care au fost invitați de Dragnea în concediu în Brazilia. Tot în 2014, la alegerile prezidențiale, Dragnea a împărțit cu Vâlcov responsabilitatea coordonării campaniei lui Victor Ponta.”




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...