Dragnea, e căcat pe el de frică! Dezamăgit, ca și slugile de la Antena 3, de Tudorel Toader. Ironii amare și buze uscate de teamă!

Dragnea, e căcat pe el de frică! Dezamăgit, ca și slugile de la Antena 3, de Tudorel Toader. Ironii amare și buze uscate de teamă!

A apărut! Trebuie să-i vedeți fața! Dragnea, e căcat pe el de frică! Dezamăgit, ca și slugile de la Antena 3, de Tudorel Toader. Ironii amare și buze uscate de teamă!

Priviți-i fața...

Dragnea a explicat că nu este deloc mulțumit de raportul lui Tudorel Toader și nu susține poziția acestuia.

Întrebat dacă îşi asumă concluzia prezentată miercuri de ministrul Justiţiei, Dragnea a spus: "Eu nu mi-o asum".

El a comentat ironic şi ideea mecanismului de verificare a Ministerului Public anunţată de Tudorel Toader. "Am văzut că tremură de frică procurorii şefi", a afirmat Dragnea.

Nu! Eu am spus de multe ori în toate aparițiile mele publice că voi susține decizia ministrului dacă era argumentată. Din păcate, nu a fost argumentată. Ori era o argumentație care ne spunea tuturor de cetrebuie ținuți în funcție, ori era un raport prin care ne explica de ce trebuie revocați din funcție.

 Am o nemulțumire. Mă interesează prea puțin dacă rămân cei doi procurori în funcție, dar nu mi s-a părut un raport justificat.

Ieri am fost foarte dezamăgit. Nu am vrut să ies până astăzi. O fi avut întâlniri, nu o fi avut, nu știu”, a spus Dragnea.




Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...