Dragnea, e căcat pe el de frică! Dezamăgit, ca și slugile de la Antena 3, de Tudorel Toader. Ironii amare și buze uscate de teamă!

Dragnea, e căcat pe el de frică! Dezamăgit, ca și slugile de la Antena 3, de Tudorel Toader. Ironii amare și buze uscate de teamă!

A apărut! Trebuie să-i vedeți fața! Dragnea, e căcat pe el de frică! Dezamăgit, ca și slugile de la Antena 3, de Tudorel Toader. Ironii amare și buze uscate de teamă!

Priviți-i fața...

Dragnea a explicat că nu este deloc mulțumit de raportul lui Tudorel Toader și nu susține poziția acestuia.

Întrebat dacă îşi asumă concluzia prezentată miercuri de ministrul Justiţiei, Dragnea a spus: "Eu nu mi-o asum".

El a comentat ironic şi ideea mecanismului de verificare a Ministerului Public anunţată de Tudorel Toader. "Am văzut că tremură de frică procurorii şefi", a afirmat Dragnea.

Nu! Eu am spus de multe ori în toate aparițiile mele publice că voi susține decizia ministrului dacă era argumentată. Din păcate, nu a fost argumentată. Ori era o argumentație care ne spunea tuturor de cetrebuie ținuți în funcție, ori era un raport prin care ne explica de ce trebuie revocați din funcție.

 Am o nemulțumire. Mă interesează prea puțin dacă rămân cei doi procurori în funcție, dar nu mi s-a părut un raport justificat.

Ieri am fost foarte dezamăgit. Nu am vrut să ies până astăzi. O fi avut întâlniri, nu o fi avut, nu știu”, a spus Dragnea.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

3 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

4 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…

5 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga