Dragnea e NEGRU de SUPĂRARE! PSD a rămas fără DOI VOTANȚI!

Dragnea e NEGRU de SUPĂRARE! PSD a rămas fără DOI VOTANȚI!

Cică Dragnea e negru de supărare după ce comitetul de supraveghere atentă a cretinilor care votează PSD i-a raportat arestarea a doi votanți ieftini din două fiefuri strategice: Vaslui și Galați! 

Cine sunt cei doi

Bărbatul de 42 de ani din Vaslui, care şi-a bătut concubina gravidă, mamă a şase copii, aceasta pierzând sarcina, a fost găsit şi reţinut de către poliţişti. Anchetatorii spun că agresorul i-ar fi băgat femeii un levier în uter, ca să omoare fătul deoarece suspecta că nu el este tatăl.

Un bărbat de 37 ani din comuna gălățeană Movileni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, după ce și-a ucis mama, apoi i-a retezat capul și l-a înfipt în gardul casei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, Liliana Istrate, bărbatul locuia împreună cu mama sa, o femeie de 71 ani, în comuna Movileni, iar luni seara, pe fondul unor motivații de ordin mistico-religios, și-a decapitat mama.

‘Inculpatul Ionel Mihăilă, de 37 ani, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat asupra unui membru de familie, infracțiune reținută a fi săvârșită prin cruzimi(…) În seara de 7 noiembrie, pe fondul unor motivații de ordin mistico-religios și a unui mod de manifestare de o extremă violență, inculpatul a decapitat-o pur și simplu pe mama sa prin folosirea unui cuțit, după care a luat capul acesteia și l-a înfipt într-unul din parii gardului care le mărginea locuința’, a declarat Liliana Istrate.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”