Dragnea e NEGRU de SUPĂRARE! PSD a rămas fără DOI VOTANȚI!

Dragnea e NEGRU de SUPĂRARE! PSD a rămas fără DOI VOTANȚI!

Cică Dragnea e negru de supărare după ce comitetul de supraveghere atentă a cretinilor care votează PSD i-a raportat arestarea a doi votanți ieftini din două fiefuri strategice: Vaslui și Galați! 

Cine sunt cei doi

Bărbatul de 42 de ani din Vaslui, care şi-a bătut concubina gravidă, mamă a şase copii, aceasta pierzând sarcina, a fost găsit şi reţinut de către poliţişti. Anchetatorii spun că agresorul i-ar fi băgat femeii un levier în uter, ca să omoare fătul deoarece suspecta că nu el este tatăl.

Un bărbat de 37 ani din comuna gălățeană Movileni a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, după ce și-a ucis mama, apoi i-a retezat capul și l-a înfipt în gardul casei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, Liliana Istrate, bărbatul locuia împreună cu mama sa, o femeie de 71 ani, în comuna Movileni, iar luni seara, pe fondul unor motivații de ordin mistico-religios, și-a decapitat mama.

‘Inculpatul Ionel Mihăilă, de 37 ani, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat asupra unui membru de familie, infracțiune reținută a fi săvârșită prin cruzimi(…) În seara de 7 noiembrie, pe fondul unor motivații de ordin mistico-religios și a unui mod de manifestare de o extremă violență, inculpatul a decapitat-o pur și simplu pe mama sa prin folosirea unui cuțit, după care a luat capul acesteia și l-a înfipt într-unul din parii gardului care le mărginea locuința’, a declarat Liliana Istrate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, „dihăniile” HIMARS au început să „lucreze” asupra armatei ruse!

2 VIDEO Un soldat rus, lovit de o grenadă în timp ce îşi făcea nevoile

3 Serviciu secret / Putin nu mai are viață lungă

4 FOTO Rămas fără comandanți, Vladimir Putin a trimis pe frontul din Ucraina un general obez aflat la pensie / Ce se știe despre generalul Pavel

5 VIDEO O filmare cu coloana oficială a lui Putin „alergând” spre Kremlin a stârnit controverse în Rusia