Dragnea face un apel către organizațiile PSD din zonele inundate să înceteze campania și să ajute sinistrații

Dragnea face un apel către organizațiile PSD din zonele inundate să înceteze campania și să ajute sinistrații

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis, vineri, un apel către organizațiile partidului din zonele afectate de inundații să înceteze activitățile de campanie electorală și să se implice în acțiunile de întrajutorare a sinistraților.

"Fac un apel către toți colegii mei din zonele în care s-au produs inundații din cauza ploilor abundente din ultimele zile să înceteze imediat activitatea de campanie electorală și să organizeze rapid acțiunile de intervenție în sprijinul persoanelor afectate. Îi rog de asemenea pe membrii PSD din aceste regiuni să stabilească centre de colectare pentru hrană, apă și articole de strictă necesitate, pentru a veni în sprijinul sinistraților. Organizația centrală a PSD va acorda sprijin colegilor din zonele afectate, în funcție de nevoile constatate în teren de aceștia", a declarat Liviu Dragnea, citat într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, până în prezent, conform datelor prezentate de Ministerul Afacerilor și Interne, fenomenele meteorologice extreme din ultimele 24 de ore au afectat 89 de localități din județele Bacău, Covasna, Galați, Harghita, Neamț, Suceava și Vrancea, iar peste 200 de persoane au fost evacuate.

AGERPRES/(AS — autor: Cătălina Matei, editor: Florin Marin, editor online: Ada Vîlceanu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...