Dragnea, FURIOS pe Tudorel Toader, care nu mai răspunde la comenzi!

Dragnea, FURIOS pe Tudorel Toader, care nu mai răspunde la comenzi!

Liviu Dragnea l-a criticat dur luni pe ministrului Jutsiției, Tudorel Toader, pentru că nu a pregătit o ordonanță de urgență privind prelungirea mandatului actualului șef al Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru. Dragnea a anunțat că va avea o discuție cu Tudorel Toader pe această temă, scrie G4Media .

”Aș fi fost foarte bucuros dacă Tudorel Toader ar fi inițiat și ar fi dus până la aprobare ordonanța de urgență privind Inspecția Judiciară. Ca mulți alți colegi și eu sunt supărat pentru că se pot pune sub semnul întrebării anchete aflate în derulare. E destul de ciudat și greu de înțeles de ce nu a făcut asta. Vreau să avem o discuție pe tema asta”, a declarat Dragnea la Parlament.

G4Media.ro a scris în exclusivitate săptămâna trecută despre faptul că Tudorel Toader pregătește o OUG pentru prelungirea mandatelor șefilor Inspecției Judiciare, brațul armat al PSD împotriva magistraților. Toader a trimis spre avizare la Consiliul Superior al Magistraturii proiectul de Ordonanță de Urgență. Mandatele lui Lucian Netejoru și Gheorghe Stan expiră la data de 1 septembrie, iar majoritatea din plenul CSM vrea să îi mențină pe cei doi la conducere ca interimari până la intrarea în vigoare a noii legi a CSM, care schimbă condițiile de selecție a șefilor IJ, au explicat sursele G4media.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...