Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...

Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...

Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului... Amănuntul a fost povestit de „oxiurul” fostului lider PSD, Codrin Ștefănescu:
„Eu îmi doresc să fie sănătos și să cânte încă un secol. E un artist super talentat și un om bun la suflet. Mi-a cântat cu patimă, din inimă, la multe petreceri și multe chefuri. M-a bucurat cu vocea, timbrul și ritmul lui absolut unic. Inconfundabil. Talent nativ. Am să vă spun o întâmplare, ca să înțelegeți ce înseamnă bunul simț pentru un artist valoros: la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ne-a cântat până dimineață, deși nu era obligat prin contract.
Liviu, prins de o melodie pe care ne-o dedicase nouă in mod explicit, de pasiunea cu care o interpreta, de versurile cu mesaj pentru noi, i-a oferit in dar ceasul său de la mână. Florin Salam s-a fâstâcit, m-a întrebat din ochi ce să facă, i-am dat de înțeles să accepte darul. Dar Florin a insistat să-l înapoieze. I-a spus lui Liviu că gestul său l-a onorat, dar nu poate să accepte. Că reacția noastră, emoția noastră pentru modul in care a interpretat piesa, e mai mult decât un cadou pentru el. Liviu Dragnea l-a luat de după umăr și i-a spus: Florin, ți l-am dat din suflet, sunt impresionat, poartă ceasul meu! Să-ți aducă aminte că intr-o noapte importantă pentru mine, talentul tău, vocea ta, m-au emoționat sincer.
Era noaptea in care eu si Liviu ne-am împăcat. Împreună, urma să ținem față puciului din partid organizat de securici. Și urma să-i învingem.
Fă-te bine repede, Florin! Și nu pune la inimă răutățile celor din jur!”, a scris „oxiurul” pe Facebook.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa