Dragnea, lucrat de prietenii din servicii? Dăncilă amenință cu demisia! Întâlniri pe ascuns, duminică, în biroul lui Dragnea, la Parlament/SURSE

Dragnea, lucrat de prietenii din servicii? Dăncilă amenință cu demisia! Întâlniri pe ascuns, duminică, în biroul lui Dragnea, la Parlament/SURSE

Dragnea, lucrat de prietenii din servicii? Dăncilă amenință cu demisia! Întâlniri pe ascuns, duminică, în biroul lui Dragnea, la Parlament. Asta spun sursele noastre din PSD, că sluga de la Videle amenință cu demisia, că i-a cerut lui Dragnea ca până la sfârșitul actualei sesiuni parlamentare să-i găsească înlocuitor. Aceleași surse mai spun că Dragnea a fost luat prin surprindere de acest gest „al femeii în care am investit foarte-foarte mult”, așa cum s-a exprimat, și-i bănuiește pe unii dintre prietenii săi din servicii că au umblat la Dăncilă. 

Chiar la această oră, în biroul lui Dragnea de la Parlament este agitație, cu locotenenții săi și cu președinți din teritoriu.

Asta nu este însă singura problemă a lui Dragnea și a PSD. Se acutizează conflictul cu Tăriceanu. Care s-a aliat cu Voiculescu pentru a candida la președinție. Se pare că acesta este motivul întâlnirilor de taină de acum de la Parlament. Dragnea vrea să-i arate pisica lui Tăriceanu atât în teritoriu cât și în Parlament, prin racolarea unor oameni-chei din anumite județe.

Conform ultimului sondaj făcut de Pieleanu pentru ALDE, PSD stă la 38%, PNL la 25 și ALDE la 15%! În timp ce la încredere, Tăriceanu este para-para cu președintele, la 37% și Dragnea la 16%.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”