Dragnea: Membrii CEx au spus că nu ar fi corect faţă de Leonardo Badea să nu mai fie susţinut pentru ASF

Dragnea: Membrii CEx au spus că nu ar fi corect faţă de Leonardo Badea să nu mai fie susţinut pentru ASF

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că personal îl susţine pe viceprim-ministrul Viorel Ştefan drept candidat din partea partidului la conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), dar că membrii CEx i-au atras atenţia asupra faptului că lui Leonardo Badea i s-a promis susţinere la ASF şi după interimat.

"Eu, aseară, le-am spus colegilor mei că eu îl susţin pe Viorel Ştefan. Azi, colegii din Comitetul Executiv Naţional au ridicat o problemă destul de delicată - sigur, nu are foarte multă conotaţie politică, dar e o problemă umană, aşa au caracterizat-o -, în sensul că lui Leo Badea i s-a cerut anul trecut să îşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte la ASF, renunţând la mandatul de parlamentar, dându-i-se asigurări că va fi susţinut şi pe următorul mandat, şi colegii au spus că nu ar fi deloc corect faţă de domnul Badea ca, după ce a fost asigurat de partid că după acel sfârşit de mandat va fi susţinut în continuare, acum să nu mai fie susţinut. Vom mai avea o discuţie mâine dimineaţă, dar într-adevăr este o situaţie delicată", a arătat Dragnea, într-o declaraţie de presă, la Palatul Parlamentului.

El a menţionat că în cadrul şedinţei CExN a fost exprimat votul pentru a desemna din partea partidului candidaţi la conducerea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi a Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), dar că persoanele susţinute de către PSD urmează să fie anunţate marţi.

Întrebat dacă Viorel Ştefan mai are susţinere pentru funcţia de viceprim-ministru, Dragnea a declarat că îl apreciază foarte mult pe acesta şi că singurul reproş pe care i-l face este că nu a fost hotărât în ultimul an pe ce cale să meargă în carieră.

"Viorel Ştefan are susţinerea mea pentru foarte multe lucruri. Singurul reproş pe care i-l fac - nici măcar reproş, mai slab - că nu a fost hotărât în ultima perioadă, în ultimul an, pe ce drum sau pe ce cale să meargă în carieră. Este singurul reproş pe care i-l fac. Viorel Ştefan este un om pe care îl apreciez foarte mult", a spus el. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Interlopul Cătălin Mavrichie, asasinul lui „Caiac”, va fi eliberat condiționat după 13 ani de detenție

3 Cum își amenințau victimele interlopii Kiss și Gumi / Amănunte terifiante

4 Scandalul banilor furați de securiști ia amploare / Dezvăluirile istoricului Mădălin Hodor

5 Român prins după zece ani, graţie unui hamburger lăsat la locul faptei. A fost depistat cu ajutorul probei ADN