Dragnea: Membrii CEx au spus că nu ar fi corect faţă de Leonardo Badea să nu mai fie susţinut pentru ASF

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că personal îl susţine pe viceprim-ministrul Viorel Ştefan drept candidat din partea partidului la conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), dar că membrii CEx i-au atras atenţia asupra faptului că lui Leonardo Badea i s-a promis susţinere la ASF şi după interimat.

"Eu, aseară, le-am spus colegilor mei că eu îl susţin pe Viorel Ştefan. Azi, colegii din Comitetul Executiv Naţional au ridicat o problemă destul de delicată - sigur, nu are foarte multă conotaţie politică, dar e o problemă umană, aşa au caracterizat-o -, în sensul că lui Leo Badea i s-a cerut anul trecut să îşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte la ASF, renunţând la mandatul de parlamentar, dându-i-se asigurări că va fi susţinut şi pe următorul mandat, şi colegii au spus că nu ar fi deloc corect faţă de domnul Badea ca, după ce a fost asigurat de partid că după acel sfârşit de mandat va fi susţinut în continuare, acum să nu mai fie susţinut. Vom mai avea o discuţie mâine dimineaţă, dar într-adevăr este o situaţie delicată", a arătat Dragnea, într-o declaraţie de presă, la Palatul Parlamentului.

El a menţionat că în cadrul şedinţei CExN a fost exprimat votul pentru a desemna din partea partidului candidaţi la conducerea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) şi a Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), dar că persoanele susţinute de către PSD urmează să fie anunţate marţi.

Întrebat dacă Viorel Ştefan mai are susţinere pentru funcţia de viceprim-ministru, Dragnea a declarat că îl apreciază foarte mult pe acesta şi că singurul reproş pe care i-l face este că nu a fost hotărât în ultimul an pe ce cale să meargă în carieră.

"Viorel Ştefan are susţinerea mea pentru foarte multe lucruri. Singurul reproş pe care i-l fac - nici măcar reproş, mai slab - că nu a fost hotărât în ultima perioadă, în ultimul an, pe ce drum sau pe ce cale să meargă în carieră. Este singurul reproş pe care i-l fac. Viorel Ştefan este un om pe care îl apreciez foarte mult", a spus el. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte! „Dăncilă să se pregătească pentru un dialog cu procurorii, din c…

2 HARTĂ INTERACTIVĂ Rezultate alegeri prezidențiale 2019 - Turul 1. Vezi cât a obținut fiecare candidat și în ce…

3 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

4 Pentru cunoscători / Tentativa lui Macron și a serviciilor secrete franceze de a face jocuri murdare în România …

5 Gata, „revoluția anti-clica PSD” a lui Orban s-a terminat! Reforma administrației, promisă „rapid”, se amână „…

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!