Dragnea: PNL a furat sloganul PSD și trebuie să plătească

Dragnea: PNL a furat sloganul PSD și trebuie să plătească

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut joi că PNL a furat sloganul electoral al social-democraților și trebuie să plătească pentru acest lucru, adăugând că PSD ia în calcul să-i dea în judecată pe liberali.

"Sloganul campaniei este 'Îndrăznește să crezi în România'. Este un slogan înregistrat al OSIM, pentru că așa se fac lucrurile, furat de niște hoți, o să plătească pentru asta. Cei care fură teoretic trebuie să plătească, chiar dacă nu plătesc într-o perioadă când îi protejează unul care se ocupă de paznici, la un moment dat o să plătească pentru că astea nu se șterg", a declarat Dragnea la Biroul Electoral Municipal.

El a adăugat că ceea ce i-a "durut" mai mult pe social-democrați a fost "folosirea imaginii unui copil" de către liberali.

"Ceea ce ne-a durut cel mai mult (...) faptul că au folosit imaginea unui copil fără acordul părinților, fără acordul lui, fără să respecte drepturile de proprietate intelectuală a companiei care a făcut acel clip. Asta deja este infracțiune. Mai multe infracțiuni sunt aici. Și pentru asta trebuie să plătească. I-am lăsat până astăzi, de când au început această campanie mizerabilă. Acești oameni nu înțeleg că ei nu au dreptul să folosească imaginea unor români pentru campanii mizere. Din partea PNL este un furt intelectual, nu este un slogan. Sloganul nostru, ăsta este și crezul nostru — 'Îndrăznește să crezi în România', pentru că noi chiar credem și vrem ca din ce în ce mai mulți români să creadă în țara lor. (...) Este firesc că luăm în calcul serios, ca și partid, să acționăm în judecată și fie sesizate și instituțiile statului, care sigur că n-or să reacționeze, pentru că vor fi ocupate cu alte teme pe care le dă omul ăsta cu paznici, pentru că el știa când vin niște dosare în Parlament", a afirmat președintele PSD.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Statul rămâne cu o gaură de 90 de milioane de euro după falimentul combinatului de îngrășăminte Chemgas Sloboz…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

4 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

5 Prostul proștilor! Sică Dumitrescu s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire și i-a dezvăluit că vinde coca…