Dragnea: PSD a arătat că poate să fie diferit de celelalte partide, cât și față de ce a fost în trecut

Dragnea: PSD a arătat că poate să fie diferit de celelalte partide, cât și față de ce a fost în trecut

Partidul Social Democrat a arătat, cu prilejul alegerilor locale de duminică, că poate să fie diferit de celelalte partide, dar și față de ce a fost în trecut, a afirmat președintele partidului, Liviu Dragnea.

"Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care astăzi s-au prezentat la vot și care au lăsat treburile personale pentru a pune umărul la dezvoltarea și viitorul comunităților lor. Vreau să mulțumesc tuturor colegilor mei din partid din organizațiile locale și județene care au dus o campanie ambițioasă, curajoasă și decentă. Vreau de asemenea să îi asigur pe toți românii că astăzi pentru noi este o zi importantă. Este o zi importantă pentru procesul de modernizare a partidului, este o etapă importantă pe care am atins-o. Am avut din cei 45.000 de candidați peste 20.000 de candidați noi. Astăzi, PSD a arătat că poate să fie diferit atât față de celelalte partide, cât și față de trecut, față de ce a fost partidul în trecut", a declarat Dragnea după publicarea exit-poll-urilor.

Potrivit acestuia, campania PSD a fost una pozitivă, centrată pe proiecte.

"Am rezistat tuturor provocărilor, pe noi ne-a interesat ca fiecare comunitate să aibă un viitor cert, un viitor sigur și un viitor realist. De asemenea, vreau să o felicit pe Gabi Firea pentru campania pozitivă, realistă și responsabilă pe care a dus-o. Am arătat bucureștenilor că se poate câștiga Primăria Capitalei și cu un proiect și cu un program. O felicit pentru că a rezistat tuturor atacurilor, tuturor provocărilor și de asemenea sunt foarte bucuros că am mizat pe această femeie ambițioasă și curajoasă, care va fi un primar foarte bun. În premieră de peste 100 de ani, Bucureștiul va avea primar general o femeie și de asemenea și pentru PSD este o premieră, pentru că pentru prima dată va avea un membru PSD primar general al Capitalei", a subliniat președintele PSD.

El i-a oferit Gabrielei Firea trei trandafiri roșii — unul pentru curaj, unul pentru tenacitate și unul pentru responsabilitate. "Mă obligă", a răspuns candidata Alianței PSD+UNPR pentru Primăria Capitalei.

Nu în ultimul rând, Liviu Dragnea i-a asigurat pe români că încrederea pe care a primit-o PSD "nu e un CEC în alb".

"Este un vot care ne responsabilizează și să-i asigur că principalele priorități ale PSD vor fi dezvoltarea României, dezvoltarea comunităților, ridicarea nivelului de trei și să ne asigurăm că niciun român nu este lăsat singur", a adăugat el.

AGERPRES/(A-autor: Cătălina Matei, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Așa o fi? / Cade și EUROINS? Doar 5% din bani mai sunt în băncile din România!

4 Andreea Pirui, vedetă la Kanal D, a fost prinsă drogată?

5 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”