Dragnea: PSD va fi prezent la consultările de la Cotroceni, o să meargă Nicolicea şi încă două persoane

Dragnea: PSD va fi prezent la consultările de la Cotroceni, o să meargă Nicolicea şi încă două persoane

Partidul Social Democrat va fi reprezentat la Cotroceni la consultările cu şeful statului pe tema referendumului de Eugen Nicolicea şi alte două persoane, care vor fi anunţate vineri dimineaţă, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

"Am anunţat că o să fie prezent PSD acolo, o să meargă trei persoane, domnul Nicolicea şi încă două persoane. Le comunicăm mâine dimineaţă la Cotroceni, la ora 9,00 dimineaţă o să primească faxul domnul Iohannis. Cred că o să fie trei persoane care o să-i placă foarte mult. Bineînţeles, ca să fie un dialog constructiv, să se înţeleagă oamenii, totuşi, să fie compatibili. Mâine la 9,00 o să se afle, la 11,00 o să se întâlnească, dacă nu-i primeşte, e problema dumnealui, noi trimitem acolo nişte oameni ca să discute, să-i spună şi nişte păreri şi poate şi nişte propuneri de întrebări", a afirmat Liviu Dragnea joi, la Antena 3.

Întrebat dacă se va prezenta la referendumul din 26 mai, liderul PSD a răspuns: "Cred că da, nu ştiu, o să văd. Oricum mă duc la vot la alegeri, dacă o să iau sau nu buletinul o să văd, depinde de întrebări şi ce se întâmplă până atunci". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina