Dragnea se PIȘĂ pe noi! Fiu-său își trece ferma de porci din Teleorman pe acțiuni la purtător! Pe modelul TelDrum!

Dragnea se PIȘĂ pe noi! Fiu-său își trece ferma de porci din Teleorman pe acțiuni la purtător! Pe modelul TelDrum!

Dragnea, sfidare maximă! Se pișă pe noi! Fiu-său, Valentin Ștefan Dragnea, în plină discuție despre nocivitatea acestui mod netransparent de deținere, a decis ca ferma Salcia din Teleorman, al cărei obiect principal de activitate este creșterea porcilor și pe care o controlează de mai mulți ani, să aibă acțiuni la purtător, și nu acțiuni nominative ca până în prezent, dezvăluie  Profit.ro .

Acțiunile la purtător, care nu includ elementele de identificare ale titularului, sunt folosite, printre altele, și în cadrul firmei de construcții Tel Drum, prezentată în presă ca fiind "patronată din umbră" de Liviu Dragnea, ipoteză negată însă repetat de acesta. Dragnea junior controlează mai multe firme, printre care și Ferma Salcia S.A. Acum, el a decis ca valoarea nominală a acțiunile existente în firmă să fie ridicată de la doar 2,5 lei la 9.000 lei/acțiune, iar acțiunile nominative să fie transformate în acțiuni la purtător.

Ferma, cu 240 de angajați, a înregistrat în 2015 un profit de 89.265 lei la o cifră de afaceri de 39,5 milioane lei. Anul trecut, ferma a avut afaceri de 34,2 milioane lei și un profit net de 52.255 lei.

 



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”