Dragnea și Firea au depus listele de candidați ai PSD București

Dragnea și Firea au depus listele de candidați ai PSD București

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, au depus joi seară listele de candidați pentru București, pe primele locuri fiind Ecaterina Andronescu - pentru Senat și Gabriel Petrea (președinte TSD) - pentru Camera Deputaților.

"Am înțeles că e cineva care se plictisește și vrea informații despre listele partidelor. Avem 40% femei pe aceste liste, 40% tineri, peste 75% dintre candidați sunt noi, avem juriști, economiști, juriști — 40%. Ne-a interesat foarte mult lucrul ăsta. Așa cum am spus, am vrut și a reușit ca până la urmă listele noastre să fie liste de candidați profesionalizate pentru a putea avea în comisiile de specialitate ale Parlamentului oameni foarte bine pregătiți", a declarat Dragnea după depunerea listelor.

Pe listele pentru București se află și patru candidați care provin din rândurile societății civile, precum și o "șefă de promoție".

"Noi le-am dat românilor săptămâna asta 102 de motive pentru a îndrăzni să creadă în țara lor, chiar dacă unii sunt specialiști se vede în hoție și ne-au furat sloganul. Din păcate, nu au lideri, nu au program, n-au fost în stare să aibă nici măcar un slogan. Deci, un partid zero. Era și normal că un guvern zero nu poate fi susținut decât de către un partid zero", a afirmat liderul PSD.

Primarul Gabriela Firea a arătat, la rândul său, că la alegerile locale bucureștenii au "votat cu sufletul și cu mintea PSD".

"Le mulțumesc foarte mult pentru votul lor de la alegerile locale și îi rog ca și în decembrie să voteze tot cu sufletul și tot cu mintea candidații PSD, pentru că noi am adus de fiecare dată proiecte bune pentru cetățeni. Lucrăm pentru români și nu ne lăsăm intimidați de presiunile care se fac în această perioadă", a arătat edilul.

La depunerea listelor s-au aflat cei mai mulți dintre candidații social-democrați pentru parlamentarele din 11 decembrie.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Statul rămâne cu o gaură de 90 de milioane de euro după falimentul combinatului de îngrășăminte Chemgas Sloboz…

2 Răsturnare de situație! Ce spune menajera lui Alex Bodi despre bătăile pe care Bianca Drăgușanu le-a încasat

3 Îl ascultă cineva sau sunt amețiți de aromele ciolanului? / Rareș Bogdan, avertismente în rafală pentru miniștri…

4 Trimis la dezalcoolizare? / Maior va fi ambasadorul României la Aman, în Iordania

5 Prostul proștilor! Sică Dumitrescu s-a îndrăgostit de o polițistă sub acoperire și i-a dezvăluit că vinde coca…