Dragnea spune că Pleșoianu nu trebuie să fie pedepsit pentru protestul din fața sediului DNA

Dragnea spune că Pleșoianu nu trebuie să fie pedepsit pentru protestul din fața sediului DNA

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că deputatul Liviu Pleșoianu nu va fi sancționat de partid pentru că a protestat în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție.

"Liviu Pleșoianu este un parlamentar cu foarte multe inițiative, un om care crede cu tărie în anumite lucruri, este un coleg care m-a criticat și pe mine de foarte multe ori fără să se ascundă și nu l-am sancționat și nici nu îl voi sancționa niciodată, pentru că este un om care, chiar dacă greșește sau chiar dacă noi avem un alt punct de vedere și el greșește, faptul că își susține cu tărie niște păreri nu cred că trebuie să fie pedepsit. Dacă nu l-am pedepsit sau nu am cerut să primească vreo sancțiune când m-a certat pe mine rău, cum să chem partidul să spun că Liviu își exprimă o nemulțumire?", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în urma protestului din fața sediului DNA Pleșoianu riscă vreo sancțiune din partea partidului.

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu, membru în Comisia de anchetă privind prezidențialele din 2009, protestează miercuri în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție . Alături de el se află mai multe persoane. Pleșoianu a afișat o foaie pe care scrie: ''Kovesi la poligraf: Ai fost acasă la Oprea?''.

"Vreau să o întreb pe doamna Kovesi dacă a fost la Oprea acasă în noaptea alegerilor. Divinitatea sa, doamna Kovesi, stă aici baricadată în templul anticorupție și refuză să se prezinte în fața Comisiei de anchetă, legal constituită, deși, mai nou, are și o decizie CCR care o obligă. Domnia sa consideră că nu trebuie să se prezinte în fața comisiei și să rămână ascunsă aici. Așa că am venit eu, membru de Comisia de anchetă în Parlamentul României, să îi adresez această întrebare", a spus Liviu Pleșoianu.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Primul general român format la Harvard răspunde unei întrebări presante. Ce șanse mai are Ucraina să învingă Rusia

4 Foarte interesante amănunte...

5 Cuvintele sunt de prisos...