Dragnea: Tăriceanu este un om foarte echilibrat, un om așezat, un politician pe care îl respect foarte mult

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, este "un om foarte echilibrat", un politician pe care îl respectă foarte mult.

"Nu. Domnul Călin Popescu-Tăriceanu, și pot să vorbesc de o perioadă de câțiva ani de zile de când am lucrat foarte mult împreună, este un om foarte echilibrat, un om așezat, un politician pe care îl respect foarte mult, cu niște principii foarte sănătoase", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în ultima vreme i s-a părut că Tăriceanu e "puțin obsedat", așa cum a afirmat joi șeful statului.

Liviu Dragnea a menționat că sunt din ce în ce mai mulți oameni care vorbesc de existența "statului paralel", dar, probabil, președintele Klaus Iohannis nu vede acest lucru "de acolo de sus".

"Sunt din ce în ce mai mulți oameni care vorbesc despre statul paralel, din ce în ce mai mulți, din păcate, poate de acolo de sus nu se vede, pe la noi, pe jos, începe să se vadă. Nu știu, poate din nori nu vezi exact ce se întâmplă jos, dar se pare că sunt mai multe informații care îl contrazic pe președinte", a afirmat liderul PSD.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că în România nu există nici forțe oculte, nici forțe subterane și a susținut că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, creează impresia câteodată că este "puțin obsedat".

"În România nu există nici forțe oculte, nici forțe subterane și cu certitudine nu există în România un stat paralel", a afirmat Iohannis.

Luni, Tăriceanu a susținut că șeful statului ar fi putut să ia atitudine și să cheme la respectarea deciziilor Curții Constituționale, în contextul în care sunt persoane care nu vor să se prezinte în fața comisiilor parlamentare.

"După ce și-a preluat mandatul (Klaus Iohannis — n.r.), ne demonstrează că este beneficiarul acestui sistem, al statului paralel și, prin atitudinile pe care le-a adoptat, prin declarațiile publice, nu face decât să confirme această aserțiune a mea. Este regretabil, pentru că nu pot să existe două puteri paralele în stat: puterea legitimă și o putere ilegitimă'', a afirmat președintele Senatului.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, imbecilule, dă-ți demisia! Îi obligi pe români să stea în casă și le dai amenzi, dar nu vezi ce se întâm…

2 Aici trebuia dat cu tunul, în adevăratul buboi! Termitele bugetare despre care nu vorbește nimeni

3 VIDEO Studiu prezentat de un cunoscut virusolog german: „Nu există virus „viu” pe suprafețe. Nu vă puteți infe…

4 Orban i-a cerut lui Nelu Tătaru să o demită pe Sorina Pintea de la șefia Spitalului Județean Baia Mare

5 VIDEO Studiu / Priviți cum se răspândește virusul COVID de la un simplu tușit ori strănut. Particulele de aeros…

recomandări

Te ia DNA: Valentin Constantin Bretfelean

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cea mai faimoasă pisicuță de pe internet