Dragnea va fi audiat luni la DNA

Dragnea va fi audiat luni la DNA

Dragnea va fi audiat luni la DNA. Codrin Ștefănescu, unul dintre apropiații fideli ai fostului președinte PSD Liviu Dragnea, a anunțat, duminică, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că Liviu Dragnea va fi audiat luni de procurorii DNA.

Ștefănescu a vorbit despre ”sistemul ticălos și rezist care nu se lasă”, spunând că la procedură puteau participa doar avocații, fără să fie nevoie de prezența fostului lider PSD.

Codrin Ștefănescu a mai transmis că întâlnirea de la DNA a fost programată de procurori chiar la ora la care medicii îl chemaseră pe Liviu Dragnea să îi facă RMN. Acesta a adăugat că ”teama de Dragnea transpiră prin toți porii”.

Mesajul publicat de Codrin Ștefănescu:

  • ”Vreau sā fac un anunț! Hārtuirea lui Liviu Dragnea continuā! Māine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, in mod legal, puteau participa doar avocații! Singuri, fārā el! Dar sistemul āsta ticālos și rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpirā prin toți porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toți! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense. De care, intr-un viitor apropiat, știu și ei cā vor rāspunde! V-am anunțat ca sā știți cu toții ce se intâmplā!”


Citește și:

populare
astăzi

1 Surpriza Rusiei? / „Am decis să începem reunificarea națiunii maghiare” / Un oficial din cabinetul Viktor Orban anunță noile planuri ale guvernului ungar

2 Două chestii care încep să se cam vadă în spatele grevei profesorilor, care continuă

3 Foarte interesante amănunte...

4 „Mr. Bean”, editorial surprinzător despre mașinile electrice

5 VIDEO Gestul prin care Armata Ucrainei anunță declanșarea contraofensivei