Dragneo, f..-ți m...ții m...-tii de JIGODIE ÎMPUȚITĂ! Unde ai văzut tu BÂTE, mă, NENOROCITULE?

Dragneo, f..-ți m...ții m...-tii de JIGODIE ÎMPUȚITĂ! Unde ai văzut tu BÂTE, mă, NENOROCITULE?

Este strigător la cer, oameni buni! Citiți ce a declarat acum câteva minute, la DCnews, nenorocitul ăsta de Dragnea! Spune, fără să-i tremure glasul, nenorocitul dracului, că ăia de la ANAF s-au dus la Antena3 cu BÂTE!

"Nu scrie în lege cinci zile. (...) Nu există în nicio lege cinci zile. Există termen 30 de zile plus 60 de zile. Am văzut comunicatul ANAF şi este un comunicat mincinos. Nu scrie la lege că trebuie să trimiţi acolo zece duri cu bâte care să intimideze oamenii din nişte televiziuni, care să legitimeze inclusiv invitaţi, inclusiv parlamentari. Asta nu înseamnă că parlamentarii nu trebuie legitimaţi, poate unii nu sunt cunoscuţi. Dar, pe de altă parte, nu scrie la lege cinci zile, nu există aşa ceva. Nimeni n-a pus sub semnul întrebării decizia instanţei, dorinţa de recuperare a prejudiciului care este firească. (...) Dar toate luările de poziţie după aceea au arătat că acea poziţie a fost abuzivă", a afirmat Dragnea, vineri, la DCnews live, referitor la scandalul Antenelor.

Două minciuni de la un condamnat nenorocit

Bâte? Inspectori ANAF cu bâte? Asta e prima. 

Legea 134/2010 privind Codul de procedură civilă spune, la articolul 1039: "Atunci când proprietarul unui imobil doreşte să îl evacueze pe ocupantul acestuia, după ce dreptul de a ocupa imobilul a încetat, proprietarul va notifica în scris ocupantul, punându-i în vedere să elibereze imobilul pe care îl ocupă fără niciun drept, în termen de 5 zile de la comunicarea notificării."

Asta a fost a doua minciună.

Oameni buni, devine din ce în ce mai clar că pentru specimenele ăstea realitatea este doar ce se spune la Antena3, RTV și celelalte trompete/oglinzi deformate afiliate. Asta e România LOR. Asta le asigură voturile, adică SUPRAVIEȚUIREA!

Mai jos aveți o captură de pe site-ul Agerpres cu știrea.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean