Dragostea cu năbădăi dintre Victor Pițurcă și Vica Blochina. Cum s-a răzbunat balerina: „Toți erau mult peste el“

Dragostea cu năbădăi dintre Victor Pițurcă și Vica Blochina. Cum s-a răzbunat balerina: „Toți erau mult peste el“

Au trăit un amor nebun timp de 16 ani. El, un antrenor vestit, ea, o balerină sexy. Victor Pițurcă și Vica Blochina au împreună un fiu. Deși au fost fericiți împreună mulți ani, Pițurcă i-a spus că nu va divorța niciodată de soția lui, lucru care a înfuriat-o la culme pe Vica.

Vica Blochina s-a iubit 16 ani cu Victor Pițurcă FOTO Adevărul

Rănită profund, la început Vica Blochina nu a luat măsuri. Însă în cele din urmă a ales să își înșele partenerul în semn de răzbunare. Și nu s-a întâmplat doar o dată, ci de mai multe ori, după cum chiar vedeta mărturisește.

Știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a povestit în urmă cu ceva timp Vica Blochina pe YouTube, relatează ego.ro.

De asemenea, vedeta a mărturisit că bărbații cu care l-a înșelat pe Victor Pițurcă îi erau superiori fostului fotbalist din toate punctele de vedere.

Toți cu care am fost erau mult peste el, din toate punctele de vedere, social, ca bani, ca vârstă, dar pe el îl iubeam atât de mult, că mereu mă întorceam înapoi”, a mai spus Vica Blochina.

Unde s-au întâlnit prima dată

Vica Blochina este originară din Lituania și s-a stabilit cu mulți ani în urmă în România. Atunci când l-a întâlnit prima dată pe Victor Pițurcă, ea era balerină la Clubul Melody din București și avea 20 de ani. El avea 39 și era bărbat însurat. Acest lucru nu a fost însă o piedică în calea fericirii lor. Din relația de iubire s-a născut fiul lor, Edan. Când a aflat însă că este însărcinată, Pițurcă a părăsit-o pe Vica.

Pentru că nu a dorit să-și recunoască fiul, Vica i-a intentat proces de paternitate lui „Piți”. În cele din urmă, bărbatul a recunoscut că micuțul era al lui și al Vicăi, iar în prezent are o relație foarte apropiată cu Edan.

Recent, Vica Blochina a povestit că s-a îndrăgostit pe loc de fostul selecționer și a trăit o poveste pătimașă de iubire.

Victor Piţurcă, fost selecţioner al echipei naţionale, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii DNA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante