Dramă într-un spital din România. BOLNAVII DE CANCER nu primesc tratament pentru că NU AU MEDIC

Dramă într-un spital din România. BOLNAVII DE CANCER nu primesc tratament pentru că NU AU MEDIC

Singurul medic oncolog a intrat în concediu fără plată

Oamenii spun că medicul a decis să intre în concediu în semn de protest faţă de o sancţiune ce i-ar fi fost aplicată de către spital.

Casa de Asigurări de Sănătate Giurgiu susţine că nu medicul Florin Onisim a fost sancţionat, ci Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, în urma unui control al Curţii de Conturi. Conducerea instituţiei crede că medicul nu a procedat corect faţă de pacienţi şi că înainte de a protesta ar fi trebuit să se consulte cu reprezentanţii Casei de Asigurări de sănătate, cu cei ai Spitalului Judeţean sau ai ministerului, scrie giurgiuveanul.ro .

"Am înţeles că medicul Onisim ar fi avut unele nemulţumiri, că nu ar fi vrut să mai consulte pacienţii. Pot să vă spun că au fost aplicate sancţiuni pentru prescrierea de medicamente unor pacienţi internaţi în spital, dar amenda a fost aplicată Spitalului Judeţean. Măsura a fost luată în urma controlului efectuat de Curtea de Conturi. Înţeleg că este vorba de o supărare, dar nu mi se pare corect faţă de pacienţi, este un mod de a pune presiune pe aceştia. Trebuia ca medicul să se consulte mai întâi cu Casa de Asigurări, cu spitalul sau chiar cu ministerul", a spus directorul CJAS Giurgiu, Marin Constantin.

Până la rezolvarea problemei, bolnavii de cancer vor mai trebui să aştepte pentru a-şi primi tratamentul de specialitate.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

2 Date care dau de gândit / Rusia a scos din depozite ce avea mai bun, dar încă mai are resurse pentru încă doi ani de război

3 „Wow, sexul din filme este foarte real”

4 VIDEO Momente de stupoare la Budapesta! / „A fost ca și cum suveranitatea Ungariei a fost cedată chinezilor”

5 VIDEO Aceste imagini bizare sunt din Germania...