DRAMA LUI SEBASTIAN. Medicii au lăsat-o pe mamă singură în sala de naşteri timp de 45 de minute

DRAMA LUI SEBASTIAN. Medicii au lăsat-o pe mamă singură în sala de naşteri timp de 45 de minute

Ne gandeam naivi si copilarosi ca nu-l asteapta pe acest copil decat o viata fabuloasa", a spus mama copilului. Sebastian a venit pe lume în luna august 2007, la Spitalul Universitar de Urgenţă din capitală, cu paralizie cerebrală.

Părinţii spun că asta s-a întâmplat din vina medicilor care au lăsat-o pe mamă singura în sala de naşteri timp de 45 de minute, iar copilul s-a asfixiat cu cordonul ombilical care îi era înfăşurat în jurul gatului. Mai mult, după ce a venit pe lume, în sală n-a fost un neonatolog să-l resusciteze imediat.

"Marele rau a fost ca au parasit-o odata. Au vazut ca se naste coplul si tu pleci", a spus Narcis Lungu, tatăl copilului.

Sebastian a crescut, dar viaţa lui nu e precum a celorlaţi copii. Are nevoie de tratament special care costa mult peste veniturile părinţilor. De aproape şapte ani părinţii micuţului încearcă să facă dreptate în acest caz, vinovaţii să plătească şi astfel de drame să nu se mai întâmple.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport care dă de gândit despre Forțele Armate Ucrainene

2 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

3 „A plecat fără să spună un cuvânt, cu chiria neplătită de şase luni” / Camila Giorgi, căutată de Fiscul italian, este acuzată acum şi de furt

4 Ce știe generalul Ben Hodges despre Ucraina?

5 Un document care dă fiori / Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României