Care este cel mai popular browser pentru smartphone-uri şi tablete

Care este cel mai popular browser pentru smartphone-uri şi tablete

În teorie, atât pe Android cât şi pe iOS există mai multe opţiuni când vine vorba de browsere. Avem Safari, Chrome, Opera, Firefox şi nu numai. Partea interesantă este că Safari reuşeşte să iasă pe primul loc ca popularitate, în condiţiile în care dispozitivele cu iOS reprezintă mai puţin de 20% dintre dispozitivele cu Android.

Un studiu al celor de la Flurry a ajuns la concluzia că browserele native au avantaj incredibil faţă de browsere pe care le găsiţi în magazinele virtuale. Performanţa sau fiablitatea pe termen lung sunt complet ignorate, utilizatorii optând să rămână cu ce le-a dat Google sau Apple. Pe acest sistem, Safari se află detaşat pe primul loc, fiind cel mai popular browser cu 7 procente, pe când Google Chrome ocupă locul al doilea în acelaşi clasament cu 5 procente. Citeste mai mult pe playtech.ro .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 CTP / Mihai Eminescu nu era moldovean get-beget, ci are origini transilvănene

2 VIDEO Buzescu, Teleorman, România...

3 VIDEO În culisele Eurovision, solista armeană Jaklin Baghdasaryan a cântat într-o română impecabilă o celebră piesă lăutărească din repertoriul Romică…

4 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

5 Putin trăiește o nouă poveste de dragoste