Drama unei fete de 11 ani: torturată și ucisă de mamă și bunici. Toți trei au fost arestați

Drama unei fete de 11 ani: torturată și ucisă de mamă și bunici. Toți trei au fost arestați

O fetiță de 11 ani a fost torturată, înfometată de mamă și bunici. Aceasta a fost găsită prea târziu de medici, iar persoanele vinovate au fost arestate, anunță NBC News .

Bunicii și mama unei copile de 11 ani au fost arestați pentru tortură și omor / Foto: Unsplash.com

Arabella McCormack a fost crescută inițial de părinți, împreună cu alte două surori. Acestea s-au mutat la bunici, iar între timp, aceștia le-au adoptat.

În vara anului 2022, polițiștii din California au fost sesizați de vecini că una dintre copile este în pericol. La întervenția acestora, fetișa avea vânătăi pe corp și era subnutrită.

Arabella McCormack nu a supraviețuit, în ciuda eforturilor medicilor și a murit pe 30 august. La scurt timp după moartea fetei, tatăl ei, Brian McCormack, un agent al Serviciului Vamal și de Protecție a Frontierelor din SUA, s-a sinucis în apropiere de casă.

L-a începutul săptămânii acesteia, poliția din San Diego a anunțat că a finalizat ancheta. Mama copilie, Leticia McCormack, în vârstă de 49 de ani, a fost arestată luni sub acuzația de crimă, trei capete de acuzare de tortură și trei capete de acuzare de cruzime intenționată față de un copil.

Bunicul Leticiei McCormack, Stanley Tom, în vârstă de 75 de ani, a fost arestat sub aceleași acuzații, iar bunica ei, Adella Tom, în vârstă de 70 de ani, a fost acuzată doar de tortură și cruzime intenționată față de un copil.

Ceilalți copii au fost plasați în centre de plasament după moartea Arabellei, se arată în comunicatul de presă.

Leticia McCormack era implicată în activități la Rock Church, o mega-biserică evanghelică din San Diego. Un purtător de cuvânt al bisericii a declarat joi că ea nu făcea parte din personal și că activa ca voluntar pentru a ajuta la diverse sarcini. După moartea copilei, acesteia i s-a interzis să mai facă voluntariat la biserică.

„Am fost anunțați că Leticia și părinții ei au fost arestați ca urmare a anchetei Departamentului șerifului. Continuăm să plângem pentru Arabella și surorile ei. Ne pare foarte rău că familia și prietenii lor se confruntă cu această pierdere și durere inimaginabilă", a declarat biserica. „Procesul legal își va urma cursul și sperăm că se va face dreptate pentru Arabella și surorile ei. Ne rugăm ca dragostea și harul lui Dumnezeu să aducă alinare și vindecare".

Avocatul lui McCormack a refuzat să comenteze. Avocații părinților ei nu au putut fi contactați imediat pentru comentarii.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia